Om HobbyParadiset

Vi har skapat denna sajten för att inte bara dela med oss av våra egna erfarenheter inom hobby, för att utöka de också! En av de viktigaste sakerna när det kommer till hobby är att ha den utrustning som krävs för att underlätta arbetet.

Vi är ett gäng som pysslat med olika hobbyprojekt ända sedan barnsben och har genom åren lagt otroligt mycket tid på att hitta den bästa utrustningen. Det var också under denna process vi insåg att det faktiskt inte fanns någon som gjorde topplistor över produkter för oss hobbyister! Tyvärr har man köpt en hel del kassa produkter genom åren, men det ska vi ändra på.

Vilka ligger bakom HobbyParadiset?

Bakom HobbyParadiset är ett team på 2 personer som båda är mycket drivna av diverse hobbyprojekt. Skribenten Wilma Oscarsson står för stora delar av content, medan Niklas Johansson står för hemsidan och vidareutveckling av tjänsten.

Vilka skriver på HobbyParadiset?

HobbyParadiset håller kontinuerlig kontakt med både sina läsare och hobby-communityt men de som publicerar content på HobbyParadiset.se är:

Hur kontaktar man HobbyParadiset?

Om du behöver komma i kontakt med någon på organisationen HobbyParadiset är det bara att höra av sig på info@hobbyparadiset.se där någon svarar dig inom 24 timmar (på helgfria vardagar).

Hur granskar HobbyParadiset?

Eftersom en stor del av informationen på HobbyParadiset är framtagen med hjälp av sekundärforskning krävs en enorm jämförelse mellan olika källor. HobbyParadiset granskar information genom riktig data, att prata med professionella konstnärer och produktutvecklare. Samtidigt använder HobbyParadiset sina egna erfarenheter genom år av hemmaprojekt och professionellt arbete för att komplettera informationen och samla den bästa möjliga läsarupplevelsen.

Hur tjänar vi pengar?

Sajten tjänar pengar genom så kallade “affiliatelänkar”. Detta betyder att när du trycker på en länk till en produkt på vår sajt så “spåras” det. När du sedan köper den produkt du klickat på – får vi en provision på det säljet av webbshoppen.

Dessa pengar möjliggör det för oss att testa ännu fler produkter och optimera vår hemsida för dig som läsare.

Notera att dessa länkar såklart inte påverkar innehållet på sidan. Vårt mål är att plocka fram produkter i våra listor som du som kund kommer bli nöjd med.

Har du frågor om vår verksamhet? Kontakta oss här!